Prisintervall mellan 3000kr – 10000kr

För det här prisintervallet kan du få en väldigt bra säng, men det är viktigt att vara uppmärksam. Det finns idag en hel del företag både på nätet och i butiker som lockar sina kunder med bra erbjudande och priser. Flera av dessa modeller säljs inte till rätt pris och rabatterna stämmer inte överens med verkligheten. Det är att föreslå att välja en svensktillverkad säng från ett bra, etablerat och rekommenderat märke. När dessa har bra erbjudanden kan man få en bra säng till ett bättre pris mellan 3000kr-10000kr beroende på storlek. Hos Sänghuset Elgen får du mycket säng för din budget om man exempelvis jämför med sängar från kedjor som Ikea, Mio eller Jysk.

Internall mellan 3000kr – 10000kr

För det här prisintervallet kan du få en väldigt bra säng, men det är viktigt att vara uppmärksam. Det finns idag en hel del företag både på nätet och i butiker som lockar sina kunder med bra erbjudande och priser. Flera av dessa modeller säljs inte till rätt pris och rabatterna stämmer inte överens med verkligheten. Det är att föreslå att välja en svensktillverkad säng från ett bra, etablerat och rekommenderat märke. När dessa har bra erbjudanden kan man få en bra säng till ett bättre pris mellan 3000kr-10000kr beroende på storlek. Hos Sänghuset Elgen får du mycket säng för din budget om man exempelvis jämför med sängar från kedjor som Ikea, Mio eller Jysk.

sängvarianter

Sängar från 10000kr - 25000kr

Om man har en budget i denna prisintervall kan man hitta en säng med riktigt fin komfort och standard. Det som skiljer sängar inom detta segment är ofta att olika märken har olika filosofi när det gäller val av fjädringssystem. Det kan vara bra om en expert hjälper dig att välja rätt säng som passar just dig, en sängexpert kan hjälpa dig att hitta rätt känsla, materialval samt design.

Exempel på bra sängval i dessa prislägen: Det finns många modeller på Sänghuset Elgen. Här är endast ett fåtal av dem (många fler i butiken).

 

Sängmärken Stockholm
prisnivå1.1

Prisintervall från 25000kr-50000kr

I den här prisklassen får du en exklusiv säng med hög fjädring och mer stoppning. Det finns ett flertal val av säng i detta prisläge många av de bästa modellerna ligger i detta segment. En sängexpert hjälper dig att prova ut på rätt sätt och förstå skillnaderna.

Exempel på bra sängval i detta prisläge (många fler i butiken)

sängpriser

Prisintervall 50000kr - Uppåt

Vissa undrar om det är värt att investera i en säng i dessa prissegment? Om det är stor skillnad mot de sängar som ligger i de lägre prisklasserna?
Svaret på den frågan är att det är skillnad, men även här kan det vara bra att rådgöra med din sängexpert, för det finns sängar som är mer prisvärda än andra. För våra kunder som önskar en viss typ av känsla, komfort eller design så kommer de att uppskatta att få högsta klass på sin säng och för de kunderna kan det vara värt att gå upp till detta segment.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.